Jag som till och med var duktig och inte festade i lördags, vad fick man för det? INGENTING! Sjukt förkyld hela veckan och har snytit mig så pass mycket att näsan är en enda sårskorpa :O)
 
 
Matchar i vart fall min röda klänning som jag har ikväll ;O)
 
Just det, eftersom jag talat ut med Western Farm och de bett om ursäkt till mig återanmälde jag mig till mitt vanliga jobbs julfest. Så det är där jag hade den där röda klänningen som i princip bara kommer fram i juletider 😀 Kollegorna gick inte riktigt med på att någon kamera skulle med, meeeeen, mobilen kan de väll inte säga något om ;-D
 

Bäst av allt var så klart Linnea med världens bästa pipa, så duktig!!

 
Det tråkiga är då att jag missar Open Mic Night på Bodensia. Hör från vänner att det är smockat med folk och riktigt bra där! Hoppas att några av er går dit för jag har hört rykten om en riktigt bra en som ska sjunga! 

 

/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym november 30, 2014 - 01:31

Krya på dig! 🙂 ♡

SVAR: Proteinet? Får nog kolla det 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.