Jag har bara hunnit nämna kort att Western Farm bett om ursäkt till mig men jag vill skriva lite längre om det så att vi kan få ett avslut på den tråkiga historien och gå vidare. 
 
Kuriren hade redan innan intervjuat mig om vad som hänt och i tisdags kom även 24Norrbotten förbi och gjorde ett kort reportage om det. 
 
 
 
Även Western Farms VD Jonas Lundström intervjuades och menade att det inte fanns ett samband samt att förbudet att låta mig fotografera på Allstar berott på att det ibland är många vimmelfotografer samma kväll.
 
Som jag skrivit i ett tidigare inlägg tycker jag detta varit märkligt i och med att jag blev kontaktad av Allstar för flera veckor sedan om att det varit många vimmelfotografer en kväll. Då kom vi överens om att vi skulle göra så att de kvällar det kommer fotografer från andra tidningar ska jag inte fråga någon gäst om den vill bli fotograferad utan bara fota de som enkom ber mig. På så sätt skulle vi då slippa att vissa gäster upplever att de måste säga nej till flera fotografer. När jag blev stoppad från att fota sa Allstars personal att den överenskommelsen inte gällde längre.
 
Samma dag som artikeln i kuriren publicerades och TV-inslaget rullade såg jag att jag hade missade samtal från Jonas på telefonen men hade ingen möjlighet att ringa upp i och med att vi var i full gång med att spela in Halv 8 hos mig. Det kändes riktigt dumt faktiskt! Istället bestämde vi att höras vid dagen efter vid lunch. 
 
Jag tycker att det blev ett väldigt bra samtal och jag tror verkligen att Western Farm kommer att jobba mycket med det här framöver. Att de satt sig ned och gått igenom de konversationer som förts med mig tycker jag visar att de försöker se vad som gått fel och sedan lära sig av det. Jonas bad om ursäkt över det bemötande jag fått och jag upplevde det som ett väldigt ärligt samtal. De vill inte att jag ska känna mig hotad av dem och jag ska inte bli begränsad i mitt fotograferande pga. vad jag eventuellt skriver. 
 
Jag vet inte än om jag kommer att kunna fotografera på Allstar ännu för det måste jag prata med deras chef om. Vi får hålla tummarna och så får jag ringa och höra på måndag. Jag hade tänkt göra det igår men jag var aldeles för trött för att gå ut.
 
Ibland måste man vila också. I veckan har jag spelat in halv 8 hos mig, arbetat på mitt vanliga jobb så mycket jag kunnat, blivit intervjuad av 24Norrbottens Nyheter, blivit intervjuad av tidningen Kuriren, varit med i en Live Talkshow och sedan for jag och åkte snowboard i Kåbdalis. Det räckte faktiskt med förfest för min del igår och sedan for jag hem och SOV.
 
 
Det har varit en emotionell berg- och dalbana att å ena sidan ha jätteroligt med Halv 8 och å andra sidan oroa sig för att inte få fotografera mer mm.  Men hela tiden har det känts jättebra med all stöttning både i offentliga kommentarer men även privata meddelanden på bland annat Facebook. Till och med mamma och pappa berättar om personer som kommit fram till dem och frågat om jag är deras dotter och sedan gett beröm för att jag vågat lyfta ämnet.
 
 
Ni gör mig bara jätteglad när ni skriver till mig och det är så kul att se ert engagemang! Utan allt detta hade det här varit SÅ mycket jobbigare!! God Natt och Sov Gott! <3 <3 <3
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

6 kommentarer

Anonym november 24, 2014 - 06:53

sv: TACK ska du ha! Och ja, Guacamole, nomnom!!

Åh, jag måste också pallra mig till Kåbdalis snart, nu när det är lite mildare! 🙂

Svara
Carro november 24, 2014 - 07:27

Oj vilken vecka, kul, men förstår att du behöver vila lite nu 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 25, 2014 - 21:00

Ja det blev lite förkylning på det som man kunde ana, men får vila ut nu och ladda inför fredag 🙂

Svara
Anonym november 25, 2014 - 21:09

Ja, för mig med, jag bor i Jokkmokk 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 25, 2014 - 21:40

Paradise Jokkmokk! Ja men då är det ju bara ett stenkast ju!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.