Hallå, nu har jag kollat på TV-programmet After Work i efterhand 🙂 Om ni också vill kolla kan ni göra det via de här länkarna. Programmet är uppdelat i 2 delar.  
 
 
 
 
 
En lite kul miss som tack och lov inte kom med i tv inträffade när ljudteknikern skulle sätta fast miktofoen på mig… Det var en dosa som skulle klämmas fast i kjolen och han bad skämtsamt om ursäkt ifall han tafsade lite på mig. Jag skojade tillbaka och sa “TAFSA PÅ!”, det var bara det att mikrofonen var på så det jag sa gick ut i hela O’learys!  
 
Lite extra komiskt med tanke på att de skulle fråga mig lite om inlägget jag skrivit om att jag regerat över tafsande på Western Farm X-) !!
 
Jag nämner det kortfattat i programmet men nu när jag sitter här i soffan och har en lugn stund för mig själv ska jag ta och skriva ett inlägg där jag berättar mer ingående hur det har gått med Western Farm. Jag hoppas att vi kan få ett litet avslut på den historien efter det 🙂 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.