Swedish Blogposts

Livesänd talkshow ikväll

Ikväll kan ni se Boden By Night i Luleå :-O Det är 24Norrbotten som bjudit in mig som gäst till deras nya talkshow “After Work”. Vi börjar sända live på O’learys kl 17.30 men sedan kommer det så klart att gå att se det i repris också! 
 
Jag och Brolle är de första gästerna för säsongen. Jag vet inte så mycket mer än att vi ska ha lite kul och bland annat titta på youtubeklipp. Känns som ett skönt avslut på fredagen och jag tror det kan bli riktigt skoj!
 
 
 
I vanliga fall hade jag nog varit sjukt nervös men har vant mig vid kamerorna nu under inspelningen av “Halv 8 hos mig”. Fast då har det ju inte varit live så lite pirr kommer nog allt sådär precis innan sändning :-S !!
 
Kuriren och NSD har skrivit lite inför programmet:
 
Ha en gó lunch nu! /Anna Munkhammar

Related Posts

2 thoughts on “Livesänd talkshow ikväll

  1. Verkligen Vilken rolig blogg, lycka till med allt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.