Läst och kollat på filmen nu X-) Jisses vilken mediabevakning det blev. 
 
Vet inte om man förstår det utifrån artikeln så förtydligar lite. 
 
För några veckor sedan hörde Allstar av sig om att det varit en kväll med 4 vimmelfotografer och en del gäster upplevde det som jobbigt att tacka nej till så många. Vilket jag så klart kan förstå! Då kom jag på en lösning för att komma runt det som de lät jättenöjda med. 

 
Överenskommelsen med Allstar blev då följande: De kvällar som det ska vara fler vimmelfotografer på stället ska jag inte fråga någon om den vill bli fotad utan då fotar jag bara de som ber mig att fota dem. På det sättet behöver ingen känna att de får tacka nej till att bli fotograferade flera gånger. 
 
Därför kände jag att det var obefogat att inte låta mig fotografera i lördags och märkligt att hänvisa till ett problem som vi redan löst för flera veckor sedan (?) De sa bara att överenskommelsen inte gäller längre och givetvis drog jag slutsatsen att något annat påverkat beslutet. 
 
Nu ska jag sova!! Sov gott! Skriver detta på mobilen men imorgon ska jag nog komma åt en datorn och svara på lite kommentarer 🙂 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.