Det har varit en väldigt tröttsam dag idag men jag känner min ändå positiv i och med att ni är så många som står bakom mig. Ni är engagerade och vill inte låta mig stå ensam i skottgluggen för att göra skillnad vilket jag är ytterst tacksam för!
 
Under dagen har jag gjort mitt bästa med att svara kommentarer och privata meddelanden för jag tycker det är viktigt att höra på det ni har att säga. Även ni som sett anorrlunda på halloweenshowen. Dock är ju de flesta med på båten om att man ska få uttrycka sina olika åsikter vart man vill utan utan att bli skrämd att hålla tyst. 
 
Nu kommer jag att försöka tänka på annat roligare en stund, jag ska försöka mig på att baka en paj (!) Senare kanske det blir till att se klart Star Wars som jag började se igår när det blev en tidigare kväll än tänkt. 
 
 
(Bild från Giphy.com)
 
/Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Alexandra november 17, 2014 - 22:58

Haha skön blogg

Svara
Venice november 18, 2014 - 15:36

Vilket härligt initiativ du tagit 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 20, 2014 - 01:49

Tack!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.