Swedish Blogposts

En välbehövd paus

Det har varit en väldigt tröttsam dag idag men jag känner min ändå positiv i och med att ni är så många som står bakom mig. Ni är engagerade och vill inte låta mig stå ensam i skottgluggen för att göra skillnad vilket jag är ytterst tacksam för!
 
Under dagen har jag gjort mitt bästa med att svara kommentarer och privata meddelanden för jag tycker det är viktigt att höra på det ni har att säga. Även ni som sett anorrlunda på halloweenshowen. Dock är ju de flesta med på båten om att man ska få uttrycka sina olika åsikter vart man vill utan utan att bli skrämd att hålla tyst. 
 
Nu kommer jag att försöka tänka på annat roligare en stund, jag ska försöka mig på att baka en paj (!) Senare kanske det blir till att se klart Star Wars som jag började se igår när det blev en tidigare kväll än tänkt. 
 
 
(Bild från Giphy.com)
 
/Anna Munkhammar
 

4 thoughts on “En välbehövd paus

  1. Venice says:

    Vilket härligt initiativ du tagit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.