Det här inlägget är ett samarbete med Tidningen Extra 
 
Ni har väll kollat i Tidningen Extra idag? Mitt namn och bild kom med den här gången. Jag blev ju på så himla bra humör av de här kvinnornas modevisning i lördags det var så fint! 
 
 
Man kan kolla i tidningen på webben också om man inte fått den hem 🙂
 
Nu ska jag sova. Bildrena från Allstar är färdiga och jag lägger upp dem imorgon 😀 Det ska ju skrivas text och sånt också och jag behöver sova.
 
 
Fikat med Limpan idag och vi har pratat mycket om Halloween. Inlägget har fått enorm genomslagskraft och hela dagen har det plingat i min telefon av privata meddelanden utöver kommentarerna här på bloggen. Igår var ni nästan 3500 som som klickat in på min sida. Många är glada att det här har tagits upp och vill ventilera sin historia utan att andra får veta och det är helt okej! 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.