Swedish Blogposts

1000-tals besökare på bloggen

Hej på er, spenderat typ en timme sådär på att besvara kommentarer och meddelanden som skickats till mig. Intresset av att dela med sig har varit enormt!  99% pepp vilket gör mig så glad!! 
 
Vissa av er vill poängtera att sporten poledance är något bra och jag håller med om det och försökte få in det i inlägget för jag känner nämligen någon som håller på.  Det är med framtoningen det hade på Western Farm och tillfället som man valt som kändes så sjukt fel. 
 
Delar gärna med mig av den här coola videon som exempel på att de kunnat välja en annan riktning om man velat… 
 
 
Kram! /Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.