Jobbat konstant från 7.00 tills nu och jag är SÅ trött! Det är helt klart hårt att ha både vanligt arbete och egen firma X-) Nu gäller det att jag måste börja ta bättre hand om mig själv också för att det ska funka. Typ sova, äta, måla och klappa mer på djuren<3
 

Det har dragit ut på tiden men efter all stöttning i helgen från både gubbe, familj, vänner och läsare är jag äntligen färdig med mitt inlägg om hur jag upplevde det på halloween 🙂 Jag vill läsa igenom det en till gång med piggare ögon imorgon men sedan kommer jag att publicera det!
 
Har faktiskt varit rätt så emotionellt jobbigt för jag är generellt väldigt positiv av mig och jag är nervös att bli sedd som bråkig nu. Men ibland måste vissa saker få komma upp till ytan om det ska kunna bli någon förändring. 

 

 Sov gott och så hoppas vi att jag får upp glada bilder imorgon kväll (tänker då på de från i lördags och inte halloween)! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.