Vilken oväntad kväll det blev igår! Jag var ut helt förutsättningslöst och träffade flera gamla klasskompisar och grannar som jag inte sett sedan högstadiet!!
 
 
Resten av bilderna från kvällen kommer inte upp idag för jag har bjudit min mamma och pappa på middag och nu när de åkt hem ska jag göra färdigt frilansjobbet åt Tidningen Extra.
 
Jag vill också passa på att säga att jag är så sjukt glad för alla som kom fram och kommenterade och stöttade mig angående förra helgen. Som sagt håller jag på med ett inlägg om det och jag hoppas att det någonstans kommer att göra en skillnad. Jag måste tro på att vi nöjeskonsumenter har möjlighet att påverka om vi bara samlar oss och säger till vad vi tycker är både bra, och dåligt. 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.