Jag har roliga nyheter om Lotus! När jag var på badhuset och frilansade för tidningen Extra surrade jag lite med personalen där. (För er som inte vet det är det familjen Nguyen som äger restaurangen på badhuset, Faar East, Arenarestaurangen, The Bull, Lotus och At the Top.) 
 
Jag fick då veta att det är en rejäl renovering som pågår på Lotus och de lovar att infria mina önskemål att jag ska få fota lite under byggets gång! Bland annat väntar de nu på ett DJ-bord och lite annat smått och gott som beställts utomlands. 
 
 
Familjen känner sig inte stressade att öppna klubben i och med att de har fler restauranger som går bra och är omtyckta av Bodensarna. Inte för än någon gång vid årsskiftet kommer dörrarna att smällas upp till Lotus och At The Top men ni kommer alltså att kunna tjuvkika in via min blogg.
  
Känner att det här kan bli hur spännande som helst! Jag är alldeles för nyfiken för mitt eget bästa ibland 😉 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.