Nu har Western Farm gått ut med att biljetterna till deras Halloweenfest på lördag börjar ta slut så skynda er innan ni blir utan! Ni hittar dem på Tickster!
 
Jag kommer att finnas på plats med kameran i högsta hugg och fota alla häftiga dräkter! Håll utkik efter Lady Gaga 😉 
 
Förra året täckte jag hela min lägenhet med spindelväv, till och med disken som jag inte hunnit diska undan X-) Det var lite mycket för mig på det privata planet just då men jag fullföljde i vart fall festen och det blev riktigt lyckat tillslut! Limpan var utklädd till bat-girl och jag var en hårig vampyr. 
 
 
Egentligen skulle jag ha haft de kläderna året innan men då hittade jag inte den håriga överdelen och fick ta på mig en skiddräkt i sista stund!
 
 
Är alltid lite extra kul med just Farmens Halloweenfest för det är så många som verkligen satsar på utklädnaden. Ser fram emot förfesten för det är alltid roligt att se vad ens vänner hittat på! 
 
Tänk bara på att vill man vara med i tävlingen gäller det att vara lite tidigare på Western Farm och gå till Greve Dracula på showplatsen mellan 22.00 och 23.30! Han kommer att stå där i en ring av eld som och ska dela 5 guldbiljetter till sminktävlingen och 7 biljetter till maskeradtävlingen. 
 
 
De 5 som gått vidare i sminktävlingen blir fotade och sedan hålls en omröstning på Farmens Facebooksida och inte för än den 5e november får vi veta vem som vann.
 
Vinnaren av maskeradtävlingen kommer däremot att utses på plats. Som vanligt är det publiken som avgör genom att ropa högst på den som man tycker klätt ut sig bäst. Farmen kommer med hjälp av en decibelmätare att avgöra vilken finalist som fått mest jubel. Högsta vint är 10 000kr så det finns all anledning att gå all-in på era dräkter!
 
Kom ihåg att masker inte är tillåtna, om jag inte minns helt fel kom detta till för att några misskötte sig med masker ett år och det blev svårt att hålla reda på vem som var vem 🙁 
 
Tycker det är bra att Farmen varit tydliga med att man måste gå till Dracula för att delta i tävlingen. Tidigare har många kommit sent och inte förstått att alla guldbiljetter redan delats ut.  
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.