Kom hem från en sådan där “Håcki-tävling” i Luleå nyss. Riktigt spännande blev det med straffar i slutet innan Luleå kammade hem segern. Skönt att få tänka på lite annat och bara ha det trevligt en stund 🙂 
 
 
Det är så många spännande saker på gång med Boden By Night men tyvärr är det lite hysch hysch innan allt är klart så jag kan inte delge er alla av dem än…
 
 
 
Det jag kan berätta är för det första att Mickan har skickat ett förslag på den nya designen av sidan till mig och det känns riktigt bra! Vi kommer nu att slippa en del av de problem som uppstår när sidan visas i Explorer (ÄNTLIGEN!!). 
 
En annan kul sak är att det är mer frilans på gång. Som ni förstår är det en hel del utgifter med bloggen och just nu finansierar jag allt själv samt lägger ned otroligt mycket av min fritid (och själ). Vissa saker ser ni direkt här men mycket är sådant som ni kommer märka av allt eftersom. Därför är det så klart bra med projekt som faktiskt drar in något till kassan också!
 
I den nya designen kommer det att finnas plats för en del reklam som ska hjälpa till med finansieringen men jag kommer att vara väldigt noga med att det inte får störa er upplevelse av sidan! 
 
Kram på er och sov gott! Tack för era glada och peppande meddelanden det gör allt SÅÅÅ mycket roligare! /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.