Hej, så här lagom till helgen tänkte jag dela med mig av det absolut bästa tricket för att slippa bli bakis dagen efter.

Självklart är det givet att det bästa är att inte dricka så pass mycket att man blir dålig…
…Men…
…När man nu står där “efterklok” en lördag natt och inser att man kommer att må pyton nästa dag så kan man alltid prova att dricka ett glas Treo, ett glas Resorb och ett glas vatten. Ta gärna fler glas med vatten också. 
 
 
 
Då kommer du åtminstone att må bättre än vad du skulle ha gjort annars! 
Jag förespråkar inte att man ska äta mer Treo, utan det var en läkare på radion som sa att om man ändå vet att man kommer att ta Treo på morgonen när man vaknar så är det bättre att göra det innan man lägger sig. Det handlar alltså om att flytta tidpunkten på när du dricker Treo.
Jag vet flera som kör med detta (inklusive mig själv) och alla har då varit positiva. Jag märker stor skillnad faktiskt 🙂
 
Hoppas detta hjälpte någon 😀 /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.