I år är vi bodensare bortskämda med flera halloweenfester. Den ena är så klart den stora på Western Farm… 
 
 
Galavant står på scen under kvällen och det är faktiskt en grupp som jag festat mycket till. Framför allt är det låten “World of Dreams” som spelats flitigt. 
 
  
 
Jag älskar när det är Halloween på Farmen för det är blir riktigt bra förfester och alla går verkligen all-in. Inte så konstigt när man kan vinna 10 000kr som bäst utklädd! Ibland har det dock varit lite si och så med nomineringarna, jag tror att man ska se till att komma tidigt så att de inte har hunnit välja ut alla finalister redan. 
 
Men för guds skull kom ihåg vad som händer varje år…! Biljetterna tar slut och sedan är en kaosartad andrahandsmarknad igång. Förra året var det en av gästerna på min halloweenfest som inte kom och jag sålde extrabiljetten för 800kr(!?)  
 
Så i år, köp biljetten nu på en gång om du vill kunna gå!
 
Kan dock tänkas att det blir lite mer konkurrens om gästerna nu för ett liknande evenemang kommer att äga rum på Piteå Havsbad. Jag talar förstås om den stora festen I’m Orange!
 
 
De har haft en aggresiv marknadsföring och deras stora dragplåster är John De Sohn och sedan kommer även Linda Pira, Stor, The Salazar Brothers, och DJ-kollektivet Håll Käften och Dansa att finnas på scen (!!). Den som vinner bäst-klädde-tävlingen får en ny iphone 6.
 
Bussar från Boden avgår kl 20.00 med hemfärd 02.00 och de kostar endast 60kr :-O Biljetten för inträdet på  I’m Orange går på 250kr.
 
 
 
 
 
 
Ytterligare en lite spännande grej är att Nordpoolens Äventyrsbad också ska ha ett halloweenevenemang, fast på fredag. Puh, blir lite väl svettigt annars! Jag undrar om man kommer att kunna bada eller inte? Har inte sett något om det så ska ringa och fråga imorgon. 
 
 
Har ni bestämt er för vad ni ska hitta på för något på Halloween-helgen och vad är det i så fall som väger tyngst?? Artisterna, priserna, coolhetsfaktorn, närhetsfaktorn, kompisarna…?
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

6 kommentarer

M oktober 23, 2014 - 21:43

Förlåt men det heter "var" firar du Halloween och inte "vart". Vart anger nämligen en riktning medan var syftar på en position.

Bra blogg i övrigt!

/M

Svara
Lisa oktober 24, 2014 - 09:29

Tack snälla du! 🙂 Haha, du får prova! Det växer ju ut igen om de skulle bli illa! Så tänkte jag första gången jag klippte min Puh men han blev ju bara ännu sötare 😉

Ha en trevlig helg! 🙂

Svara
Lisa oktober 24, 2014 - 18:36

Ja det tycker jag. Dock har jag en ras som är allergifri (jag är allergisk egentligen) och han fäller i princip inget alls så de är svårt att säga, men visst tappar han mindre hår nu när jag klippt han 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.