En tjej kom fram till mig i lördags och sa att hon hela tiden trott att det var en kille som skrev allt på Boden By Night!? Den här sidan ska inte handla om mig egentligen utan det är ju Boden och ni som är i fokus, men det blir ju så klart personligt också eftersom jag håller i allting.
 
Kanske är läge presentera mig och mina tankar kring Boden ytterligare för er som inte redan stött på mig ute! ;-D 
 
 
Jag heter Anna och jag flyttade tillabaka till Boden för ca 2,5 år sedan. Efter att ha bott något år i Norge och sedan ytterligare år i andra svenska städer kände jag att det faktiskt finns en hel del här uppe i norr som vi tagit för givna!
 
Mycket har varit fint i södra Sverige men när jag bestämde att jag skulle bli en hemvändare hade jag börjat vantrivas och tillslut vågade jag hoppa av modedesignutbildningen på högskolan i Borås trots att jag inte hade en aning om hur något skulle lösa sig i Boden!
 
 
 
  
Som 19åring tyckte jag att Boden var ett skitställe och flyttade härifrån så fort jag tagit studenten. Men nu när jag kommit tillbaka är det fantastiskt att äntligen kunna umgås med mina föräldrar utan att det ska gå månader mellan gångerna! Här kan jag också utöva mina vinterintressen som att åka snowboard och slalom när jag känner för det. Snart infrias också drömmen om att lära mig att köra skoter. Sådant kan man inte sätta ett pris på!  
 
 
Idag bor jag i ett hus med min gubbe, hunden Britt och katten Patrik. Gubben vill vara anonym. I vart fall så anonym som det går att vara i en så pass liten stad som Boden så ni kommer inte att höra särskilt mycket om honom här på sidan. Britt och Patrik har däremot inget val 😉 
 
 
 
Krogen för mig är ett ställe där jag träffar och har trevligt med både nya och gamla ansikten. Jag älskar att få göra sig i ordning med vänner på förfester, musiken, miljöombytet och så atmosfären som uppstår när en hel drös med glada människor samlas på en och samma plats!
 
 
Ofta har jag hört gnäll om utelivet i Norrland men jag tycker faktiskt att det är riktigt bra här. Visst det finns inte så många uteställen att gå ut på men vad gör det när det är en bra stämning på de som finns?
 
Jag hoppas också att jag med den här sidan kan göra oss nattmänniskor till en mer medveten grupp konsumenter och att ställena ska få mer respekt för oss som gäster. Därför har och kommer jag att ta upp positiva OCH negativa saker som sker och förhoppningsvis kan det ledan till att utvecklingen går åt rätt håll.
 
I Boden finns ju faktiskt mer än bara krogar vi har en fantastisk raggarkultur med otroligt många fräcka bilar som rullar runt i stan. Vill man inte klubba kan man alltid hänga med runt i en amerikanare (eller en gammal volvo). Kanske upp på Gruvberget och umgås vid en brasa? Jag tror att det kommer bli riktigt bra när centrum öppnas upp för biltrafik igen!
 
 
 
 
Jag har väldigt mycket idéer kring Boden By Nights utveckling och så här långt har jag lyckats nå varje mål som satts upp så det är bara att kämpa vidare! 
 
Hoppas vi ses ikväll!! /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.