Idag släpptes Bodenbandet Heroes of Vallentors debutalbum och ni kan lyssna på det på Spotify: 
 
 
 
Om ni läste min intervju med bandet kanske ni la märke till att även jag var med på metal-fotot från gymnasiet? Jag har länge älskat hårdrock och nu känns det ju extra kul att det går bra för ett hårdrocksband från Boden! Snällare killar får man nog leta efter så man kan inte annat än att unna dem detta!

 
Efter att ha lyssnat igenom albumet är mitt spontana favorittrack Vengeance men sånt kan ju ändra sig när man lyssnar igenom låtarna fler gånger. Vengeance har en stark refräng som sätter sig i huvudet och rytmiken är så tydlig att den kan få vem som helst att marschera i takt. Sen är det schysst med ett gitarrsolo mitt i låten. Generellt kan man säga att Heroes of Vallentor är generösa med solon på hela skivan! 
 
I övrigt har The Warriors Path, pt 1 en typiskt nordisk karaktär över sig som passar väl ihop med killarnas image och scenkläder. Ska bli kul att se dem live på Bodensia den 25e oktober.
 
 
 
Tidigare inlägg om detta: Intervju med Heroes Of Vallentor
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.