At The Top har öppet på lördag! De hade tidigare inte skrivit ut det på facebook så jag ringde och frågade och nu har de uppdaterat sidan 😉 Det står visserligen på någon affisch att det ska vara öppet varje lördag men man vill ju kolla för säkerhets skull.
 
De flesta som var ut förra helgen gick på oktoberfest men jag besökte som bekant även At The Top. Kom på att jag inte la ut bilderna från det men den här veckan har gått så fort! Blev inte så många bilder heller för det var bara jag och två till tappra tjejer där.  
 
Veronica Ahlenius och Birgitta Berg tycker bäst om At The Top och skulle önska att fler varit där. De tror att många egentligen gillar At The Top mest men att det är så inpräntat att alla ska gå till samma ställe.
-En del är rädda för att inte ha varit där det är flest folk och sen när alla är på samma ställe klagar man bara på att det är för trångt och kvavt egentligen, säger Veronica.
 
Hon gillar att de har 23års-åldersgräns på At The Top när både Lotus och At The Top har öppet.
-Många av oss lite äldre sitter gärna i lugn och ro för att prata en stund och på Allstar höjs volymen mer och mer tills det bara går att höra vad den som sitter närmast säger, suckar hon.  
 
Jag undrar om de har något tips för At The Top så att de kan vända trenden och får ett enhälligt och entusiastiskt svar:
 
-HÅRDROCKSKVÄLL! 
 
Och varför inte? Jag tycker helt klart att det är ett bra tips! De har inget att förlora på att testa det och hårdrock är omtyckt av många Bodensare. Dessutom passar det extra bra nu när Lotus är stängt för renovering!
 
 
 
Apropå Lotus renovering så tjuvkikade jag in dit och det var en hel del byggarbete som pågick. Känns som att det inte är någon underdrift att det är stora förändringar på gång! Blev lovad att jag ska få komma dit och fota innan det är färdigt så att vi får en liten teaser före de öppnar 😀
 
Sov Gott! /Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.