Temat för den här helgen på Allstar är “White Party”. Det innebär att det är lite extra kul ifall man klär sig i vitt. Jag har hört mig för och frågat ifall de kommer ha UV-ljus för utan det tycker jag att White Partys lite tappar poängen. Allstar jobbar tydligen på att få dit blacklight men i fredags var det i vart fall ännu inte säkert om det blir så.  
 
 
White Party är ju ett ganska lätt tema så jag hoppas att fler går all-in eller åtminstone har något vitt på sig!
 
Kan vara ganska kul att försöka hålla det vitt på förfesten också (syftar givetvis på färgen vit…). Förra året hade jag en förfest med bara vita tillbehör men ni kan ju tänka er hur less man var på vitt godis efteråt! Började till slut ge bort av det till min hund Britt 😛
 
 
Kommer ni ihåg att Lotus anordnade ett jättefint White Party i maj i år där de hade galna killar som sprang runt i helvita morphsuits och delade ut vita handskar till gästerna? Den gången gick jag ut spontant och hade inga vita kläder men det var väldigt kul ändå!
 
 
 
VITT I VITT /Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.