Swedish Blogposts

Lederhosen dagen till ära

Jag är i full gång med att göra iordning bilderna från Oktoberfest igår. Fick väldigt mycket beröm för mina “lederhosen”, kanske för att det bara var jag och Allstars personal som klätt ut sig men ändå 😉 
 
De var världens lättaste att göra jag klippte av benen på mammas gamla skinnbyxor, vek upp kanten och sydde. Tog kanske 40 minuter max?
 
En kille trodde att jag jobbade på Allstar och skulle ha mig till att hämta kannor med öl till honom… Blev en lite lustig situation, han tyckte nog att jag var väldigt dålig på det där med service innan han förstod att jag inte är anställd på stället 😀
 
Några som inte var ut har undrat om det var mycket folk på Allstar, och ja det var helt smäckat med gäster! 
 
Åter till bildredigeringen 😉 /Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.