Sådär ja nu har jag bokat bord på The Bull till kl 19.00. Den här gången är vi alltså garanterade att ta oss in och få oss lite mat också! (sist hade jag sett fel på öppettiderna)
 
Med mig kommer jag att ha Limpan, Jimmpie och Samme. Vi har en hel del catch-up att göra och vad passar inte bättre då än att göra det över en matbit ?
 
 
Jag har ätit en gång tidigare på The Bull men nu har de bytt meny så det ska bli spännande att se vad den kommer att innehålla! Många har ju dessutom bett mig att prova just The Bull så då känns det lite extra kul att besöka dem när jag vet att ni är några som vill höra vad jag har att berätta efteråt 🙂
 
Bon Apetit! /Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym oktober 3, 2014 - 16:17

Har hört massa bra om de nya fiket som öppnat i stan, kan du inte testa de? 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.