Igår skulle jag och Limpan prova The Bull. Det är ju fortfarande en relativt ny restaurang som många inte hunnit besöka än. Jag hade inte riktigt koll på öppettiderna och tyvärr var de inte uppdaterade på hitta.se så när vi kom dit var det stängt 🙁
 
Vid det laget var klockan halv 9 och vi var vrålhungriga! Plan B blev att köra raka spåret till Allstar och ni får därmed vänta ytterligare en stund med en recension från The Bull men det kommer.
 
 
Tanken var att vi skulle recensera Allstar istället, men helt ärligt… Man får vara glad att Linn inte satte gaffeln i handen på mig när jag skulle fota! Sedan åt jag så hastigt att jag till och med råkade äta en bit av pappret som hamburgaren låg på (!!)
 
Bacon & Cheese Burger
 
Fabulous Club Sandwich
 
 
Ska det bli någon djupare analys av maten kanske vi måste komma dit en gång till och inte äta upp allt i tre tuggor. En sak är då säker och den är att jag aldrig lämnar Allstar hungrig, sedan tycker jag att i vart fall burgarna är godare i Boden än i Luleå.
 
Om jag ska säga något negativt så är det väl att det där jäkla pappret under hamburgaren blottnas upp av dressingen och sedan slinker det lätt ned det också om man är för glupsk X-)
 
 
 
 
Sov Gott! /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.