Hej kära vänner. Som ni vet var det en riktigt dragig kväll igår och jag har varit ganska.. ehm.. trött idag…
 
Det betyder att jag ligger efter med vimmelbilderna, men ni ska få någonting annat att gotta er åt så länge.
 
Jag var förbi Lotus/At The Top för att ta lite kvart-i-3-bilder men blev inte insläppt av vakten för att det var så lite folk där (!?) Inte särskilt konstigt med tanke på att Albin spelade på Allstar och han är ju en väldigt folkkär artist. Vakten och jag stod och pratade en stund istället och jag fick då veta av honom att det är stora renovationer som pågår inne på Lotus! Bättre bar mm. så det kommer att bli en betydande skillnad för oss gäster! 
 
 
De har redan bra lokaler och ett påkostat och schyst dansgolv med ljuseffekter, blacklight, rökmaskiner och nu ytterligare renovering. Hoppas då att de kommer att lägga lite extra krut på sin marknadsföring också! Här kommer några tips från mig till Lotus 😉
 

1. Skriv ut när ni har öppet, vad som händer mm. på facebooksidan. Det är där man kollar och det är världens enklaste marknadsföring som dessutom är gratis!

 
2. Kör på med mer events. 
 
3. Skippa åldersgränsen på At The Top. Den kom förmodligen till för att Allstar tidigare hade åldersgräns men de verkar ha skrotat den nu. Många yngre vill även de sitta och prata men i dagsläget finns det ingen plats för dem.
 
4. Ha lite happy hours, kvällens drink mm.
 
5. Mer klass på affischen! Nu i lördags var det en tjej i silverfärgad bikini… Tänk över vilka er målgrupp är, vem affischen ska tilltala och vad ni vill ge för bild av ert ställe. 
 
 
 
Gubbens one-and-only tips till Lotus:
 
1. Gör en motorsportsbar.
 
 
Håll till godo, vimmelbilderna kommer att komma ut imorgon. /Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Lena oktober 10, 2014 - 11:46

Hej
jag ser att du skriver att Allstar skippat Åldersgränser?
Det stämmer inte,,eller har jag missuppfattat ?
Nu är det ju 18+ överallt.
Citat: Skippa åldersgränsen på At The Top. Den kom förmodligen till för att Allstar tidigare hade åldersgräns men de verkar ha skrotat den nu..skriver du! Vart har du läst det?
Då skulle de inte kunna servera Alkohol.
Kanske jag missuppfattat dig:?

Svara
Anna Munkhammar oktober 10, 2014 - 15:00

Jag menar åldersgränsen på 20 år som Allstar hade tidigare och At The Top har haft 23års åldersgräns. 18 års åldersgräns är ju självklart givet! 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.