Jag sprang över till Lotus och checkade läget mot slutet av kvällen i lördags och givetvis var kameran framme. Om man fick undrande blickar på Allstar där de faktiskt hade Captain Morgan tema kan ni ju gissa hur det var att komma utklädd till pirat på Lotus
 
Visst det kändes lite konstigt att vara ensam pirat till en början men det var ett väldigt lätt sätt att komma i kontakt med folk! Jag måste säga att trots att Lotus hade färre gäster än Allstar var det en säreget bra stämning där. I vart fall på At The Top! Träffade på några stycken som vågat kila över de med och de sa samma sak.
 
Peter Nguyen och Yanal Alwessi
 
Rosita Lundgren och Petra Hansson har humöret på topp…
 
Generösa med pussar är de också! Inte mig emot 😉
 
Adan Hydén, Catarina Pusen och Fredrik Salonpää
 
Det var en hel del kärlek i luften!
 
Ida Pettersson, Martina Lidberg och Sandra Lidberg har en softspot för Lotus i sina hjärtan. Vi surrar en stund om minnen och ljuseffekter på dansgolvet. 
 
Emma, Linda och Rebecca
 
-Nämen, här hade vi några bekanta ansikten från Allstar.
“Vi kom hit för att bli fotade av dig igen”
-Klart att ni gjorde! 😉
 
 
Janne är i farten
 
Janne och så ett kärt återseende av Andreas, min bästa Langos-kompis från när jag var på Power Big Meet i somras!! 
 
Till sist vill jag faktiskt ge CRED till vakterna för att de var trevliga, hjälpsamma, lugna, avslappnade och faktiskt bidrog till en trevlig stämning. Som vanligt fick de plocka ut någon men de skötte det riktigt snyggt. Jag kan tänka mig att det kan vara hyfsat otacksamt att vara vakt ibland så därför ska de så klart få höra när de är bra. Jag sa det till dem när jag gick hem men kände att det var på sin plats med lite extra smör här på sidan också. 
 
Sov Gott! /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.