Swedish Blogposts

Förkylningar ställer till det

De två senaste nätterna har varit riktigt pissiga. Jag har blivit dunderförkyld och stundtals vaknat av sprängande huvud och näsa. Inte kunnat vara på jobbet ens och nu när det redan är fredag kan jag inte annat än konstatera att även helgen är hotad!
 
 
Min plan för idag hade annars varit att kolla in showen “Let´s kick some balls”Allstar. Men det blir alldeles för ösigt och jag tror inte att övriga gäster är särskilt sugna på att lyssna på när min näsa trumpetar med i låtarna!
 
 
Däremot kommer jag satsa på att kunna kurera mig så pass att jag åtminstone tar mig ut och fotar på lördag. Är bjuden på en pirat-förfest och det vore ju skam på torra land om jag inte fick med några pirater på bild!! Är jag nog pigg lovar jag att även ta en sväng förbi Lotus men det återstår som sagt att se. 
 
Saknar er energi, tagga helg nu!
 
 
/Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.