För ett tag sedan var jag och tittade på någonting som jag tycker att vi Bodensare kan vara lite extra stolta över. Nämligen Treehotel som fått självaste Kate Moss att resa hit
 
De är så så häftigt av Britta och Kent att dra igång och stå upp för ett så pass unikt projekt. Hur många hade vågat?
 
Sen de öppnade har jag sagt att jag bara måste fara dit och titta men inte för än nu har det blivit av! Jag hade gärna testat att vara där “By Night” men som ni vet kostar det ganska mycket så det fick räcka med en rundtur “By Day” 😉
 
Här kommer i vart fall lite bilder från både träden och miljön runt ikring.
 
 
 
The Cabin, första träkojan som bygdes 2010 och Enligt Kent som visade runt oss är det fortfarande det mest populära rummet. 
 
Ett nytillskott är det lite större Trollsländan (eller The Dragonfly som det också kallas). Det var i det här rummet som Kate Moss bodde med sin man Jamie Hince.  
 
 
 
Givetvis finns det bastu på området för hotellets gäster men även utomstående kan hyra in sig 
 

The UFO ser  litet ut men är byggt för fem personer. Kent berättar att det är lite extra barnvänligt och att man till och med kan spela TV-spel i UFOt! 
 
 
Av alla rummen var The Mirrorcube min favorit. Så snyggt och häftigt! En dam frågade om det är många fåglar flyger in i kuben men Kent försäkrade alla om att det vara varit en fågel som strykit med så här långt. 
 
 
 
The Blue cone skulle egentligen vara blå men arkitekten bytte färg i sista stund så rummet fick behålla sitt namn men blev rött istället. Rummet är inte riktigt lika högt upp som de andra och är dessutom anpassat för rörelsehindrade. 
 
 
 
  
 
Efter den guidade turen gick vi tillbaka till Brittas pensionat och åt goda biffar till lunch. Gott var det.
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

ami september 19, 2014 - 10:33

Haha, jag hade ingen aning att det fanns fast jag är lulebo 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.