Idag när jag åt lunch på Bodensia kom personalen fram till mig och sa att kocken ville prata med mig… Jag blev förstås lite nervös eftersom min recension av dem från middagen med några kollegor även pekade ut en del saker som jag tyckte var mindre bra.  
 
Till min stora lättnad var deras kock James istället positivt inställd till recensionen och tackade för att den var ärlig och innehöll konstruktiv kritik! Han förklarade att de tagit till sig mina synpunkter samt att de är mitt uppe i att byta meny vilket förklarar varför det var slut av vissa råvaror. 
 
Jag fick även en “sneek peak” på ett första utkast av deras kommande meny som såg riktigt lovande ut. Speciellt glad är jag att det fanns med en musselsoppa bland förrätterna då det är någonting som jag annars alltid passar på att äta på restaurang när jag reser. Ser fram emot att smaka den!
 
När den nya höstmenyn lanseras ska jag därför ta med mig min fantastiska och matintresserade mamma för äta middag på Bodensia! Det kommer förmodligen att uppskattas då hon är lite utav en gräsänka under älgjaktssäsongen och då brukar vi passa på att göra någonting bara hon och jag.
 
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.