Jag valde ju att spendera kvällen på Lotus i Lördags men eftersom några av mina vänner var på Allstar gick jag över dit den sista halvtimmen. Som utlovat igår lägger jag nu även ut bilderna därifrån som en liten bonus till er 😉
 
Fredrik Windahl, Mattias Webering Caroline Van Letestein och Elisabeth visade trollerikonster och fingerfärdigheter man sällan sett maken till. Dumt att jag inte fotade det också, nästa gång så! 
 
Den mindre städade versionen ;-P 
 
Linnea Roding och Nivin El-Saaidy 
 
Rickard Wikström och Ida Wikström 
 
Ida och Persson passar på att dansa de sista minuterna
 
 
Helena Broberg och Angelica Larsson
 
Rajat Sharma, Axel Gröndahl, Petter Sundberg och Linnea Marklund
 
Alexander, Lill-Oskar och Bula 
 
Frågade några av de jag fotade varför de valt att gå till Allstar och gemensamt för de flesta var att de tycker att det är för hög ljudnivå på Lotus för att sitta och prata om man inte känner för att dansa. Något för Lotus att ta i beaktande kanske?
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.