Ni var flera som som frågade mig i lördags uti vad som egentligen hände på Viktor och Samirs spelning så jag lovade tillslut att kolla upp det närmare. Har frågat och undersökt men trots det vet jag faktiskt inte riktigt om jag ännu har något solklart svar till er! :-S
 
De flesta som hört av sig har upplevt det som att spelningen avbröts efter några minuter och att ni sedan väntat men inte sett dem komma upp på scen något mer. 
 
För många kanske det inte spelar så stor roll hur länge spelningen varade men för fansen som kommit för att se sina idoler är det så klart en stor fråga om de missat en hel spelning eller inte! 
 
Själv varken såg eller hörde jag att de satte igång igen och eftersom Samir skrivit på sin blogg att spelningen avbrutits efter ca 5-10 minuter förmodade jag att de inte kunnat spela längre än så. Jag har så klart även frågat alla mina vänner (vilket är en hel del), samt flera av dem som fotades under kvällen men ingen av dem kan bekräfta att spelningen drog igång igen. Därför delade jag också ut “En Känga” till Allstar i mitt inlägg om kvällen
 
 
Dock fick jag i samband med kängan kommentarer här på bloggen från två tjejer som sa att Vikor och Samir kom tillbaka och spelade i 25 minuter till. Enligt dem ska de till och med ha kört “Success” två gånger. 
 
 
I vart fall har jag nu frågat Viktor, Samir och Allstar ifall de började om igen eller inte. Allstar har på facebookeventet skrivit att spelningen pågick i 40 minuter och när jag frågade marknadskoordinatorn igår bekräftade han att den ska ha startat om efter avbrottet.. Viktor svarar att de tillslut “var tvungna att börja om hela spelningen”.
 
 
 
Samir har inte svarat på mitt meddelande så jag hade tänkt lämna det där men igårkväll fick jag kontakt med ytterligare en tjej som pratat med Samir och enligt henne ska han ha sagt att de bara spelat i några minuter. Även hon var i VIPen och sedan på dansgolvet resten av kvällen och inget börjades om. 
 
Jag vet att ni är flera som är helt bombsäkra på att ni omöjligt kan ha missat men rör det sig om 25 minuter så kan det ha räckt med att man har kilat upp på övervåningen en sväng eller gått på “damernas” :-/ Därför vill jag inte säga varken bu eller bä men jag förstår er misstro när det är så många som haft “otur” och just nu flödar det verkligen av konspirationsteorier.  
 
Därför ställer jag nu frågan till er läsare. Hur upplevde du kvällen? Om det är flera som sett spelningen börja om kanske de som missat kan släppa det en gång för alla 🙂
 
Tidigare inlägg om detta: 
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

12 kommentarer

Linn september 9, 2014 - 14:13

Jag stod nere vid scenen till 01:30 och hörde det aldrig spela om. Vilken tid började det spela om då om det nu gjorde det??

Svara
Anna Munkhammar september 9, 2014 - 22:09

Ja det är det som vore bra om några skrev att de sett det 🙂 Kan ju hända att det var efter halv jag vet inte 🙂

Svara
johan september 9, 2014 - 16:49

Var i nedervåningen inprincip hela kvällen och märkte aldrig av deras spelning! 🙁

Svara
Anna Munkhammar september 9, 2014 - 22:11

Med tanke på hur livat det var när spelningen startade först borde det ha märkts, men det kan ju ha varit lugnare senare om människor inte beredda på att de skulle köra.

Svara
Jennie september 9, 2014 - 21:57

Det funkar bara att kommentera på mobilen!!! Snälla ändra det! Ja å mina kompisar såg inte heller att de började om å vi har pratar en hel del om de! Vore kul å veta någon vilken tid å hur länge! =)

Svara
Anna Munkhammar september 9, 2014 - 22:02

Hej, jag vet inte vad som hänt försöker lösa detta nu! Verkar vara bara på det här inlägget något gått tok!
EDIT. Tack Jennie för att du gjorde mig uppmärksam på detta, vilken total jävla miss på mig det var ikryssat att man inte fick kommentera. KLANTIGT! Hoppas vi inte missat allt för många pga av detta nu 🙁

Svara
Jennie september 9, 2014 - 22:51

Bra att man kan kommentera nu! Ja de va ju klantigt när du bad om kommentarer=) =) =) =) hoppas det blir fler kommentarer nu! Helst nån som kan säga vilken tid! De kanske spela men ja tror inte de va i 40 min!

Svara
Maria september 10, 2014 - 08:36

De spelade success först sen spelade de ju andra radiolåtar och sjöng till. Tex. som my life och andra partyylåtar. De kanske inte fatta att de var dom som spela när dom spela alla vanliga låtar ;p de dj:a ju och uppträdde i 35 min men spelade bara sucess och sjöng 2 gånger 😀

Svara
Anna Munkhammar september 10, 2014 - 10:20

Tack Maria, ja men säkert kan det i så fall vara det som gjort att man inte märkt av det fast man hållt sig på nedervåningen 🙂 jo klart de kan ju inte riktigt köra success på repeat i 40 minuter 😀

Svara
Sara september 11, 2014 - 16:42

Tack för att du tog upp det här…. Jag får acceptera att jag kanske dansat till dom utan att fatta det då 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.