Åt middag på Panelen igår och sedan blev det ett spontanbesök på Strajk Alley. Det var inte så många till där och ännu färre som ville vara med på bild 🙁 Som tur var träffade jag på några vänliga själar i vart fall 😉
 
 
“Gör något roligt” sa jag  och Joel Eriksson A.K.A. Norr Strippan ställde upp på bild med Christian Sundberg. 
 
Hamude Mustafa och Matilda Marttinen hade en chill fredag
 
 
 
Patrik och Emil slår rekord
 
 
Efter bowlingen blev det lite mer intressant då jag fick följa med “ett mystiskt gäng” på raggartur! Otroligt kul men även de var väldigt blyga framför linsen så tyvär kan jag inte dela med mig av upplevelsen. Var väldigt mycket Norrland i vart fall och jag hade jättekul 🙂  
 
 
 
 
 
 
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.