Jag har tidigare försökt luska reda på när Lotus och At The Top öppnar genom att fråga personalen under lunchen på Restaurang Faar East. Det svar jag fått från dem är att det ännu inte är bestämt men att det blir någon gång i September beroende på VÄDRET.
 
Med vädret menas förstås M/S Bränna för när kylan kryper på och vi känner att vi fått nog av att hurvas på Brännas terass, då drar klubbsäsongen i vanlig ordning igång igen på allvar 🙂 Allstar öppnade förra helgen med Viktor och Samir och den här helgen anordnar de Glow-Party
 
Min gissning är att om Lotus ska öppna i september så gör de det i så fall bäst till löningshelgen. Då kan det hända att folk känner sig sugna på någonting nytt. 
 
Kan meddela att jag saknar Lotus lite! 
 
 
Tycker att det än så länge har gynnat oss gäster att det nu finns flera uteställen som konkurrerar med varandra. Det har renoverats och fräschats upp på både klubbar och restauranger, priser har sänkts och dessutom har det varit massor av kul temaevents! Hoppas att det fortsätter så!!
 
/Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.