Idag tänkte jag ta mig an lite utav Bodens smörgåsbord av After Works. Så börja bearbeta dina kollegor inför imorgon redan nu!
 
 
Mamma var störtförtjust efter att ha varit med sina kollegor på Black Rock Grill så jag kollar upp Bodensia först. Lite trist att jag inte testat själv ännu!
 
Konceptet är alltså att man får en 450-gradig lavastensplatta som man sedan steker sin oxfilé eller lax på. Till det får man bakpotatis, persiljesmör och sallad. Oxfilén serveras även med bearnaisesås och laxen med pesto och citron.
 
Mamma och hennes kollegor tyckte att det var ett väldigt roligt sätt att umgås på och att det dessutom blev gott. Sen har jag hört andra sidan av myntet också… En kollega till mig kände att han går ut för att slippa bry sig om tillagningen och då var det bara jobbigt med Black Rock Grill. 
 
 
(Bild från Bodensias hemsida: http://www.bodensia.se/mat/black-rock-grill)
 
VAD KOSTAR DET?
175kr på fredag (ordinarie pris är för oxfilén 235kr och laxen 195kr) Tidigare hade de ett “ät två för en”-erbjudande men det har de slutat med nu. (Inte superenkelt att hitta priserna på hemsidan så jag ringde tillslut och frågade.)
 
Bordsbokning: Bodensia vill att sällskap över 8 personer förbeställer maten. Bordsbokning kan göras online på www.bodensia.se/mat/restaurangen/# så länge ni inte är fler än 12 personer. Blir ni många måste bokningen mailas in till q.bodensia@choice.se Annars funkar det som vanligt att ringa, 0921-177 10 
 
hemsida: Bodensia.se
 
  
 
En klassiker. Det är alltid extra roligt att göra någonting på en After Work, bowling är en alldeles lagom aktivitet som de flesta tycker är kul dessutom. Strajk Alley har ju faktiskt andra spel än bowling också. Sen tycker jag att deras personal är lite sådär extra avslappnade och “o-stela” vilket kan vara bra när kollegor är i farten 😉
 
De har haft en enkom “Out Of Work”-grillbuffé som fortfarande finns kvar på hemsidan men när jag ringde och frågade nu fick jag veta att de har slutat med den!! Ska man ha mat måste man vara ett sällskap på mer än 20 personer och välja någon av deras 4 festmenyer. 
 
 
VAD KOSTAR DET? 
Bowlingen funkar som så att ju fler man är, desto billigare blir det:
Fre-Lör efter 17:00 2 pers 125 kr per pers/bana
Fre-Lör efter 17:00 3 pers 90 kr per pers/bana
Fre-Lör efter 17:00 4 pers 70 kr per pers/bana
Fre-Lör efter 17:00 5 pers 60 kr per pers/bana 
 
Maten:
Här är det lite besvärligare. Är man 20 personer eller fler kan man boka mat + 2 timmar bowling till ett paketpris från 295kr/person upp till 495kr/person. Priset beror på hur pass lyxig mat man vill äta. Menyn hittar du här.
 
Bokning:
Bordsbokning kan göras online på https://secure.meriq.com/strajkalley och sedan fungerar det att ringa också,  0921-160 70
 
Hemsida: strajkalley.se
 
 
 
EDIT: Jag skrev tidigare att Allstar serverar buffé på fredag men nu har de kontaktat mig och meddelat att de slutat med buffé på sin After Work. Tydligen hade jag hamnat på en gammal sida när kollade upp det men nu är allt uppdaterat.
 
Det som gäller är alltså att mellan klockan 17.00 till 18.00 kan man mumsa på Allstars ordinarie meny med 20% rabatt på maten. Samtidigt bjuder de på showen “Let’s kick some balls” som utlovar en fartfylld show till sportinspirerade låtar. Min gissning är att det kanske påminner lite om julshowen på Farmen fast i mindre format?
 
 
VAD KOSTAR DET?
Mellan klockan 17.00 till 18.00 har de 20% rabatt på maten. Tar man någon av deras huvudrätter blir det alltså från ca 127kr till 231 kr. 
 
Bordsbokning: Bordsbokning kan göras online på www.allstarbar.se/boden/boka-bord så länge ni inte är fler än 10 personer. Blir ni många måste man ringa 0921-163 00 för att boka och då vill också Allstar att man förbeställer maten. 
 
 
Hoppas ni får en kul fredag! /Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.