Det har gått väldigt snabbt från det att “Boden By Night” skapats till att vi bara efter någon helg nu är uppe i över 500 gillamarkeringar på facebook och bara igår var det mer än 200 besök på bodenbynight.se. Det leder ju onekligen till att jag får besvara en hel del frågor och därför är de vanligaste samlade i det här inlägget. Sen går det så klart bra att fråga ännu mer ändå!
 
 
 • Du har fotat mig men jag tycker att jag är ful på bilden, kan du ta bort det!?
 • Ja det kan jag! Alla kan ångra sig dagen efter och det är okej. Tänk bara på att jag alltid lägger ned mycket tid på att gå igenom och redigera bilder så det är så klart trist för mig att ha kastat det jobbet i “sjön” då. Lättast att få tag i mig är att skicka ett meddelande (PM) på facebooksidan. Håller utkik i kommentarerna också men skriver du det där är risken större att det kommer bort i nyhetsflödet.

 
 • Du fotade mig men jag finns inte med bland vimmelbilderna?
 • Jag försöker ta med de flesta bilderna som jag fotat men ibland kan man upptäcka saker på datorskärmen som inte syntes på kameradisplayen. Vanligast är att bilden blivit suddig/grynig eller att det finns med någon som “photobombar” i bakrunden och då är det inte schysst mot den personen att lägga upp bilden. 

  

 • Kan du skicka en mer högupplöst version av bilden?
 • Inga problem! Hör av dig så är det lätt fixat! Undantaget är om jag inte publicerat bilden av hänsyn till någon annan som är med på den. 

 

 • Är det ok att jag använder bilden på min facebooksida/hemsida för personligt bruk?
 • Jadå men låt Boden By Nights logga vara kvar bara. (Obs jag förstår att för t.ex. profilbilder på facebook måste bilden kanske beskäras men då kan det vara schysst att skriva var den kommer ifrån i vart fall 🙂 )

 

 • Varför är en del bilder suddiga?
 • Jag är en glad amatör! Vill gärna ha en fin känsla i bilderna och experimenterar friskt med inställningar. Ibland blir det bra och ibland mindre bra, man lär sig eftersom 🙂

  
 • Vem betalar detta…?
 • Det är ingen som betalar utan det är en hobby som jag kommer fortsätta att pyssla med så länge det är roligt. 

 
 • Är du VIP, får gå före i kön eller har gratis inträde på något av uteställerna?
 • Nej inte på ett enda!

 
Ha en fortsatt trevlig dag! /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.