Så var helgens festligheter över och jag har haft lite bakishäng med hämtpizza i soffan och laptoppen i högsta hugg. Fast har dragit mig lite för att skriva det här inlägget för det kommer inte att vara allt igenom possitivt och jag är osäker på vilken respons det kommer att bli.
 
Alla har inte samma åsikt om allt men min förhoppning är att ni kommer att uppskatta att jag är ärlig med vad jag tycker 🙂
 
Tänkta börja med att dela ut en känga till Allstar faktiskt, eller egentligen två!
 
 
KÄNGA NR 1: Otydligt vart man skulle gå om man hade förköp respektive inte förköp i kön. Rådde en del förvirring bland de ikring mig så jag gjorde det, för mig, naturliga och frågade vakten(?) Det skulle jag visst inte ha gjort för usch vilken otrevlig och sur respons det blev då. Frågar jag artigt förväntar jag mig inte att bli ryten åt tillbaka! 
 
En trevlig vakt försökte släta över det med att det är så jobbigt för att alla frågar samma fråga (ja de flesta vakter är faktiskt riktigt schyssta). Vet inte men om det var fler som undrade kanske jag inte var så dum som frågade? Skulle man tolerera samma bemötande på säg Ica, Coop eller H&M om man råkar vara den 10e som undrar samma sak om en vara? 
 
Jag är inte arg över att de inte riktigt följde det som stod på biljetterna “Med detta förköp har du företräde i kön fram till 23.30” och informationen man fick när de köptes utan det är alltså BEMÖTANDET av oss gäster.
 
KÄNGA NR 2: Hann ni ens se Viktor och Samir? Jag höll mig ändå framme och visst de spelade en (och en halv?) låt men vart tog de vägen sen? Kändes litet snopet faktiskt. EDIT: Några läsare har skrivit i kommentarerna att spelningen började om efter ett tag. Så då vet ni det alla som kände sig snuvade på konfektet ;-D
 
Tur då att DJ Robert gjorde ett så pass bra jobb bakom spakarna i båset. Väldigt trevlig och tog till och med emot lite önskningar om låtar vilket inte alla brukar göra 🙂 
 
 
 
“Kommer vi med på Boden By Night tror du?”
-Klart att ni gör!
 
Fanny Oja och Felicia Flodmark
 
Tre snygga och anonyna damer 😉
 
Brothers 4-ever
 
Linnea och Johanna
 
Vanja Backebjörk, Jens Karlsson och Jesper Saarela.
 
Limpan och Johan.
 
Super Mario Broos!
 
“Jag vill också va me!!”
 
Även jag fastnar på bild när någon lånat kameran (??). Här med Limpan 😀
 
J. Olsson och Jonas.suck.my.dick.Lundholm (de har skrivit i min anteckningsbok)
 
Love is in the air mellan Carlos Franco och Therese Nilsson!
 
Anna Lindberg och Limpan
 
Lukas Boqvist, Anton Isaksson och Jonny Lundberg skakar sina lurviga på dansgolvet.
 
 
 
Anna Larsson och Fanny
 
Pernilla och Viktoria Sandman
 
Kristian Palovaara, Ida Johansson, Anneli Larsson, Jacqline Medors och Marion Rasch
 
 
 
 
 
DJ Robert Westin
 
Marcus, David och Alexander.
 
 
Veronika Bergdahl och Viktor Johansson
 
David och Viktor
 
 
Jag fotade på ju även en del på beach-party-förfesten men jag känner att jag måste höra mig för om alla verkligen är ok med de bilderna (det visas en del hud). Återkommer med det i ett eget inlägg! Tack för en dragig kväll /Munkhammar

Du kanske tycker om

10 kommentarer

Du vet vem ;) augusti 31, 2014 - 23:51

Jo vakterna tror dom har så mycke makt bara för dom är vakter men ingen ide att diskutera med dom för dom kommer man kanske inte in alls.Du är en bra fotograf :).

Svara
Anna.Munkhammar september 1, 2014 - 08:40

Jo visst är det så i slutändan är man rädd att säga emot eftersom de har makt att hindra en från att komma in osv. Jag brukar tycka att de flesta vakter är trevliga och seriösa med sina jobb ändå 🙂
Tack, fast jag måste mickla lite mer med kamerainställningarna så att det blir lite mindre suddigt i kanterna. Speglar ju visserligen hur man minns kvällen men ändå! 😀

Svara
Johanna september 1, 2014 - 11:37

Viktor och samir spelade i 40 min sen var det nästan 2 timmar i VIP-en:D

Svara
Johanna september 1, 2014 - 11:37

Viktor och samir spelade i 40 min sen var det nästan 2 timmar i VIP-en:D

Svara
Johanna september 1, 2014 - 11:37

Viktor och samir spelade i 40 min sen var det nästan 2 timmar i VIP-en:D

Svara
Anna.Munkhammar september 1, 2014 - 15:58

Enligt vem spelade de i 40 minuter? Eller blev det en 0:a fel där kanske ;-D Samir skriver själv på sin blogg att “det kom över 800 pers vilket gjorde att våran spelning blev avbruten efter 5-10 minuter.”Han skriver att anledningen var att två tjejer svimmade och absolut ska man avbryta om det finns risk för att människor skadas men man måste ju också förstå att de som kom för att se dem blev besvikna 🙂 /Munkhammar

Svara
:) september 1, 2014 - 20:17

Jag vet också att der avbröts men de började ju spela igen efter att vakterna tog iväg tjejerna som svimmat!
🙂 så efter de spelade de iaf i 25 min 😀

Svara
Anna.Munkhammar september 1, 2014 - 20:43

Å vad tråkigt att jag missade det i så fall. Men bra att de körde igen då 🙂

Svara
Jennifer september 1, 2014 - 20:55

Haha men hur full var du 😉 dom spelade ju as länge 😀 blev ju bara en liten paus när nån tjej svimma. . Och de bästa av allt, DOM SPELADE SUCCESS TVÅ GÅNGER ♥♥♥♥♥♥♥

Svara
Anna.Munkhammar september 1, 2014 - 21:25

Haha ja men vi var väldigt många som missade för jag har ännu inte träffat någon som såg spelningen. Kan hända att det råkade sig som så att vi precis var uppe när de satte igång igen i så fall 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.