Hann förbi en snabb sväng på Kvarnängen och kollade in bilutställningen där. Passade på att fråga lite om vart folk skulle dra sig mot kvällen och samtliga skulle givetvis åka på Boden cruising och hålla sig kring Retro!
 
 
 
 “Ford-gänget” från Piteå fikar i gó vädret och berättar att de kommit hit med med flera bilar. Rosa Johansson med en Ford Thunderbird 1965, Kurt och Marina med en Ford Mustang 1966 och Anneli och Thomas med en Ford Cougar Mercury 1969.
 
 
 
 
 
 
 
Frammåt kvällen ska de äta middag på Suzie Q för att senare köra vidare till till Retro Cafeét
 
 
Roland Isaksson brukar vara på utstllningar men iår har det inte blivit någonting för än nu. Han har glidit hit med en Top Banana gul Dodge Challenger från 1970. Bilen ska rulla med på cruisingen och förmodligen till Retro ikväll, utanför i vart fall. 
 
 
 
Roland har även en liten modell på sin bil det tyckte jag var lite fräckt!
 
 
Mikael, Jan och Rafal är precis på väg att smita iväg när jag haffar dem. De har kört hit från Piteå och nu ska de ut på raggen till Retro i sin Buick Riviera från 1967. 
 
 
 

 
Conny Thomteen har ett stort bilintresse och flera amerikanare hemma. Bara till att välja och vraka med andra ord men idag tog han sin Ford Thunderbird Cabriolet från 1965. Är riktigt bra cabväder säger han och jag kan inte annat än att hålla med!
 
 
Stötte även på en släkting till min gubbe så jag stannade givetvis och surrade lite med honom. Stig har länge gått och drömt om en fin bil och nu kan han äntligen stå och glassa med sin Dodge Charger 500 från 1970! Han är osäker på om det blir någe pubafton på Retro men ut på cruisingen ska han då i vart fall.
 
 
Lars Holmqvist är själv inte särskilt sugen på att vara med på bild men hunden Tiger ställer gärna upp. Tiger har följt med Lars i 10 års tid och vaktar gärna Chevan från 1958.
 
 
Skynda att göra sig iordning för utekvällen nu! /Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.