Allstar slår som bekant på stort till helgen med sitt 1 års jubileum då Thomas Järvheden underhåller på fredag och sedan öppnas klubbsäsongen med Viktor och Samir på lördag. Samma helg pågår även maskinmässan Load Up North vilket alltid innebär en del tillökning av trevliga besökare i nattlivet 😉 
 
 
UTÖVER det rullar också Boden Cruising igång på lördagen och min gubbe surrar om att gå på öltält utanför Ruter Retro Café.
 
Finns en del att välja på med andra ord!
 
För egen del har jag ordnat förköp till Allstar åt mig och Limpan. Det var uppenbart på Bränna att många började sakna klubblivet så det blir nog ypperligt att dra igång det till helgen. Jag har en känsla av att det blir riktigt jävla dragit på lördag och då vill inte jag vara den som står utanför och trycker näsan mot fönsterglaset!!
 
 
Bara till att ringa runt bland vännerna och höra vart det blir förfest 😉
 
 
/Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.