Swedish Blogposts

Uppföljning: Colorista #bluehair (VARNING för grönt hår!)

Ser ni att det gröna i mitt hår snart är näääästan helt borta. Jag ska testa att lägga i en lila toning (obs en RIKTIG toning och inte en dålig som colorista som gjorde mitt hår grönt). Jag har haft silverbalsam i torrt hår på prov och då lyste det gröna bara igenom lite. Syns i godisvideon att det gröna blev mer subtilt men fort tvättades silvershampot bort.
Så här ser håret alltså ut nu efter 5 månader sedan jag använde Colorista #bluehair:
Nyfixat med silverbalsam (ser bättre ut tyckte jag): 
Jag har kontaktat Loreal igen om att det gått flera månader nu men inget svar och faktiskt har jag anmält colorista till konsumentverket för vilseledande marknadsföring. Tonade det blått i mars och det är september snart….Ganska länge att ha grönt hår.
På ett sätt vill jag inte tona över det gröna utan på riktigt vänta tills det tvättas bort för att kunna se exakt hur länge det sitter i. Men nu börjar jag vara så trött på det gröna.
Man kan till och med se på bilderna hur mycket håret har växt sedan jag använde produkten!! Då har det tagit tid det kan jag tala om!
Fortfarande får jag kommentarer och meddelanden från personer som nyss färgat med colirista och de är där jag var för flera månader sedan med turkost hår som blir allt grönare. Jag tycker att det är fördjävligt att produkten inte plockats från hyllorna för länge sedan och därför som jag anmält också.
Mer info om Colorista och grönt hår hittar ni här: VARNING! L’ORÉAL HAR GJORT MITT HÅR GRÖNT!!
/Anna Munkhammar
Anna Munkhammar

Anna Munkhammar

Boden By Night

No Comments

Leave a Response