Swedish Blogposts

Ingen gåva i Veckorevyn?

Sjuk idag igen så smet tidigare från jobbet. Då kändes det ganska bra att ha fått Veckorevyn i brevlådan.
 
 

Jag prenumererar på Veckorevyn för att det känns lite lyxigt med en tidning och jag tycker det är kul med de små sminkgrejerna man får. Visserligen är de i regel inte särskilt bra men ändå.

 
Idag var det ingen gåva med i tidningen, och dessutom en lapp där det står att de halverar antalet tidningar!? Helt plötsligt ska tidningen bara komma varannan månad…. BESVIKEN! 
 
Jag har ju redan betalat för ett helt år så känns inte direkt fair. Dessutom valde jag en helårsprenumeration just av den anledningen att det bara är då som man får gåvorna med tidningen. 
 
Känner mig faktiskt lite lurad nu om de ändrar så pass mycket mitt i prenumerationen 🙁
 
Ett solklart fall av i-landsproblem men ändå. 
 
Nu ska jag sova och snälla låt mig ha blivit frisk imorgon. /Anna Munkhammar
 
EDIT: Kontaktat Veckorevyn och fått besked om att jag kommer få lika många tidningar som jag betalat för i förväg men de kommer bara att komma varannan månad. Gåvan kommer bara att vara med varannan tidning men det bryr jag mig inte särskilt mycket om.
 
Anna Munkhammar

Anna Munkhammar

Boden By Night

8 Comments

  1. Det kändes ju faktiskt rätt dåligt.. men det är ju säkert så att försäljningen av deras tidning gått ner :/ tråkigt när sådant händer ens favorittidning.

  2. NEEEEEEEEEEEEEEEJ, Då får man ju hoppas på att de gör lite extra sidor om de ska börja med varannan månad 🙁 minns tiden när den kom ut en gång i veckan, det var tider det! 🙂

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.