Swedish Blogposts

Vinn chokladkakor från Marabou!

ÄNTLIGEN är sista luckan på min adventskalender uppe. Att det blev så sent beror på mitt internet från Telia som slagit på och av konstant hela dagen. Jag har varit så sjukt arg över det och till slut fick vi ladda upp allt via Johans mobil (!)

 
Nåväl, om vi ska prata om det roliga då så kan ni vinna 15 chokladkakor från Marabou i min 4e lucka av adventskalendern! 
 
Tävlingsreglerna:
1. Följ mig på Instagram (@bodenbynight)
2. Berätta vem du skulle bjuda på en chokladkaka och varför.
 
Sista dag att delta i tävlingen är nästa lördag den 24e december, alltså på julafton <3

Det går bra att lämna sitt svar i kommentarerna här på bloggen, på youtube eller i ett pm på facebook.

Lycka till!! /Anna Munkhammar

No Comments

 1. ÅÅH! Jag vill vinna för att jag vill ha tröst…. Jag bor med ett gäng läkarstudenter och de brukar alltid sitta här och plugga dag ut och dag in, och de äter choklad hela tiden och jag får aldrig smaka…. Så om jag vinner kan jag sitta i soffan och äta min choklad och de får inte smaka och……. Hehe, nej, såklart skulle jag bjuda dem i deras pluggångest! Så jag vill vinna för oss alla tillsammans!

 2. Hej!
  Mitt namn är Linda Wendt och jag jobbar på Telia Kundservice. En av mina arbetsuppgifter är att söka igenom bloggar där Telia nämns för att se vad våra kunder tycker om oss samt för att se om det är något jag kan hjälpa till med.

  Idag hittade jag din blogg och läser om problemen som du har med din anslutning hos oss. Jag vill gärna hjälpa dig att kika på det om du har möjlighet att återkomma till oss via vår sida på Facebook som du når via sidan https://www.facebook.com/telia

  Jag önskar dig en fortsatt underbar måndag!

  Mvh,

  Linda Wendt, Telia Kundservice

 3. Min syster kommer hem över julen och jag som annars alltid umgås med henne, men inte kunnat göra det nu i höst eftersom hon flyttat 10 mil bort vill så gärna ha en mysig filmkväll med henne. I soffan, framför en julfilm och Marabou-choklad #syskonkärlek.

 4. Jag skulle dela med mig av chokladen med mina svärföräldrar. De har varit en otrolig hjälp och stöd nu när vi fått barn och flyttade till hus i samma veva. Vi hade aldrig klarat det utan dem! ❤

 5. jag skulle gärna vela vinna dessa för att jag jobbar jul och nyår, som personlig assistent och detta gör även att min brukare kan få möjligheten att få fira bägge delarna, för utan personal är det ej möjligt. så skulle jag och min arbetsgrupp samt brukaren kunna njuta av choklad!

 6. Skulle helt klart bjuda dig och Emma som följde med till Lush förra gången, vilket härligt gäng! Synd bara att vi inte hann prata så mycket utöver produkterna.
  Ha en supergod jul, så ses vi snart!

 7. Alltså, i vanliga fall hade jag i vanlig ordning gömt min chokladkaka i handväskan för att äta i smyg när inte barnen ser (vardagslyx!). I det här fallet, med 15 stycken i potten, hade jag nog kunnat tänka mig att dela med mig till resten av familjen… 🙂

 8. Jag fyllde många år denna fredag;
  Det kändes bara som ett stort uppdrag.

  Helt slut var jag efter alla åkt hem;
  Behövde verkligen ett tupplur eller fem.

  Men nu är det äntligen min semestertid;
  Vill gärna njuta av lite choklad i frid.

Leave a Response