Swedish Blogposts

Sommaridyll i Vändträsk

För att ta det i ordning. Innan jag for till Måns Zelmerlöws spelning på Western Farm var jag på väääärldens bästa sommarfest med mina kollegor från värmeverket <3
 
 
Vi åkte båt, käkade färska räkor, grillade, sjöng, dansade och så var det några som bastade och badade badtunna också. Staffan hade som vanligt lyckats styra upp ett riktigt party i sin mysiga stuga! 
 
 
 
 
Tack och lov plågades jag inte nämnvärt av myggen och knotten som jag alltid annars brukar göra. Kan de ha berott på Stefan Krekulas hemkokta Beck-Olja?? Den luktade tjära men jag tyckte att det doftade gott, många påpekade att jag luktade grillat senare när vi gick ut på Western Farm. Haha!  
 
 
 
 
 
Nu ska jag iväg och käka lunch med Mikal och smida hemliga födelsedagsplaner för min gubbe (som inte läser bloggen, hehe). Kram på er!! /Anna Munkhammar
Anna Munkhammar

Anna Munkhammar

Boden By Night

4 Comments

  1. Sv; Jag blev verkligen så jäkla dunder besviken. Trodde att speciellt att det skulle vara mer smak på dom, och bättre smak. Men ja, man kan ju inte lyckas med allt. Men att misslyckas med allt är ju pinsamt från ett sådant stort bolag.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.